Bent u op zoek naar een videograaf voor uw bruiloft in Overijssel? Dan bent u hier aan het juiste adres. Drone Your Future verzorgd al uw foto en film werk op de locatie waar u gaat trouwen en waar u feest geeft. U krijgt de mooiste dag van uw leven geheel naar eigen wens weergegeven in een moodfilm van 2 minuten voor uw familie en vrienden op de bruiloft zelf, en 2 weken na uw bruiloft krijgt u een uitgebreide volledige versie van naar keuze in lengte. Met een bijpassend (desgewenst op maat gemaakt) achtergrond muziekje op een gepersonaliseerde houten usb stick (uw namen en trouwdatum ingegraveerd)  in een mooi houten design doosje aangeleverd. Voor alle mogelijkheden verwijzen we u graag door naar onze ‘Diensten’ pagina.

Niet alleen videograaf op uw bruiloft in Overijssel

Naast Videograaf in overijssel zijn wij ook graag uw fotograaf op uw bruiloft in Overijssel. Met Drones en spiegelreflex camera’s leggen we uw mooiste momenten op een bijzondere manier vast. Vanuit de lucht (tot 120 meter hoogte) en letterlijk vanaf de grond (vanaf 2 centimeter hoogte) maken wij full HDR foto’s vanuit bijzondere perspectieven. Naar wens bewerken we de foto’s na in verschillende adobe programma’s voor een mooi eindresultaat. Ook al uw trouwfoto’s worden op usb stick aangeleverd, maar daarnaast ontvangt u ook een fotoboek met al uw bruiloftfoto’s zodat u later nog eens lekker op de bank kunt nagenieten van de mooiste dag van uw leven.

Als videograaf op uw bruiloft in Overijssel gaan wij net een stapje verder!

Onze service is meer dan alleen foto en videografie en de nabewerking daarvan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag bij u thuis de mogelijkheden. Op deze manier weet u zonder kosten te maken precies wat u van ons kunt verwachten en u hoeft het huis niet uit. Tijdens dit vrijblijvende gesprek krijgt u desgewenst een presentatie te zien (voorbeeldmateriaal kan worden weergegeven op uw tv mits uw tv een hdmi aansluiting heeft), zodat u een goed beeld krijgt van u kunt verwachten.

Daarnaast gaan we graag ter voorbereiding met u mee naar de trouwlocatie en de locatie van het feest om een goed inzicht te krijgen in een aantal belangrijke factoren die we daar met u zullen bespreken (hierbij moet u denken aan licht inval, tijdsindeling, gewenste opname momenten etc), om op deze manier een helder beeld te creëren van de mogelijkheden en de indeling van de mooiste dag van uw leven.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0031 (0) 38 234 00 18 of u kunt een berichtje achter laten op onze contact pagina.